Stageplaats aanbieden

Zoekt u een stagiair?

Regelmatig zoeken wij stageplaatsen voor studenten van onze opleidingen. Zoekt u een stagiair? En heeft u een passende stageplaats beschikbaar? Vul dan onderstaand formulier in.

Na ontvangst van het formulier beoordelen wij of uw stageplaats past bij de opdrachten van een van onze opleidingen. Als uw aanbod geschikt is, plaatsen wij een vacature op deze site zodat onze studenten bij interesse kunnen reageren. Wij gaan tevens actief voor u op zoek naar geschikte kandidaten, die wij direct aan u zullen voorstellen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Erkend Leerbedrijf worden?

In Nederland zijn er ongeveer zeventien verschillende kenniscentra. Deze kenniscentra vertegenwoordigen hun eigen sector(en) en zijn de brug tussen opleiding en beroep. Een bedrijf moet goed weten wat voor stagiair er wordt aangenomen en wat de stagiair binnen het bedrijf kan leren en uitvoeren. Alleen met een juiste match is de stage waardevol voor beide partijen. Om de kwaliteit voor onze studenten te waarborgen werkt het Stage Instituut uitsluitend met erkende leerbedrijven. Bent u nog geen erkend leerbedrijf? Lees hier de Tips om een succesvol leerbedrijf te worden.

Bied hier uw stageplaats aan

Vul onderstaand formulier in om uw stageplaats aan te bieden. Wij gaan actief voor u op zoek naar geschikte kandidaten, die wij aan u zullen voorstellen.

Door dit formulier te verzenden bied je een stageplaats aan als werkgever.

  • Gegevens Contactpersoon


  • Gegevens Stageplaats

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Om je je beter te kunnen adviseren tijdens het zoeken van een stagiair kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. U kunt telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

035 – 7 506 127