Stageplaats aanbieden

Zoek jij een student?

Regelmatig zoeken wij stageplaatsen voor studenten van onze opleidingen. Zoek jij een student? En heb je een passende stageplaats beschikbaar? Vul dan onderstaand formulier in.

Na ontvangst van het formulier beoordelen wij of de stageplaats past bij de opdrachten van een van onze opleidingen. Willekeurig plaatsen wij verschillende vacatures op onze website, hier kunnen de studenten op reageren. Wij gaan tevens actief voor je op zoek naar geschikte kandidaten, die wij direct aan jou zullen voorstellen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Erkend Leerbedrijf worden?

In Nederland zijn er ongeveer zeventien verschillende kenniscentra. Deze kenniscentra vertegenwoordigen hun eigen sector(en) en zijn de brug tussen opleiding en beroep. Een bedrijf moet goed weten wat voor student er wordt aangenomen en wat de student binnen het bedrijf kan leren en uitvoeren. Alleen met een juiste match is de stage waardevol voor beide partijen. Om de kwaliteit voor onze studenten te waarborgen werkt het Stage Instituut uitsluitend met erkende leerbedrijven. Ben jij nog geen erkend leerbedrijf? Lees hier de Tips om een succesvol leerbedrijf te worden.

Bied hier jouw stageplaats aan

Vul onderstaand formulier in om jouw stageplaats aan te bieden. Wij gaan actief voor je op zoek naar geschikte kandidaten, die wij aan jou zullen voorstellen.

Door dit formulier te verzenden bied je een stageplaats aan als werkgever.

  • Gegevens Contactpersoon


  • Gegevens Stageplaats

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor meer advies over het zoeken naar een student kunnen we telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Vragen?

Wil je meer weten over het zoeken naar een stageplaats of het aanmelden als stagebedrijf? Je kunt ons telefonisch bereiken of stuur een e-mail met daarin je vraag.

Je ontvangt binnen twee dagen een reactie van één van onze medewerkers.

035 – 7 506 127