Over Stage Instituut

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Veel mensen volgen een opleiding om hun kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen of om de overstap te maken naar een andere functie of zelfs een volledig ander vakgebied. Net als reguliere studenten moeten zij tijdens hun opleiding stage lopen. In sommige gevallen kan dit op de eigen werkplek, maar veel studenten moeten op zoek naar een geschikte stageplek.

Het Stage Instituut bemiddelt exclusief voor studenten op MBO- en HBO-niveau van NCOI Opleidingen, Markus Verbeek Praehep, Pro Education, Scheidegger Opleidingen, ISBW, LECTRIC, Schoevers of NTI.

Op onze website worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld: studenten kunnen zich inschrijven of actief zoeken in onze database en bedrijven kunnen hun vacatures laten plaatsen. Het Stage Instituut bemiddelt, adviseert en onderhoudt de contacten met de bedrijven/instellingen om de voortgang van de stagiair te monitoren.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie? U kunt ons telefonisch bereiken via 035 – 7 506 127 of stuur een e-mail met daarin uw vraag naar info@stageinstituut.nl.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. U kunt telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

035 – 7 506 127