Stageplaats, HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO-V)

Vakgebied: Zorg
Locatie:Nijmegen
Vacature ID:#201

Stageplaats, HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO-V)

De functie

Wat ga je als stagiair HBO-V tijdens je stage leren? Je begeleidt cliënten bij het opstaan, verzorging, kleding, eten, afspraken maken en winkelen. Verder organiseer en voer je groepsactiviteiten en trainingen uit. Je begeleidt de cliënten tijdens programma onderdelen en draag je zorg voor een gewenst leefklimaat en kwaliteit van de zorgverlening. Ook observeer je cliënten en kom je afspraken na die voortvloeien uit het behandelplan en de ontvangen richtlijnen. Tevens voer je een aantal administratieve/organisatorische en huishoudelijke werkzaamheden uit.

Het profiel

– Je hebt affiniteit met de doelgroep jongeren

– Je bent leergierig

– Je bent 2e of 3e jaars student

– Je bent enthousiast

– Je kan goed plannen en organiseren

– Je bent resultaatgericht

De organisatie

De organisatie is een leer-leefvoorziening voor kinderen/jongeren (van 12 tot 18 jaar) met ASS (Autisme Spectrum Stoornissen). en bijkomende psychiatrische stoornissen. Er is een klinische afdeling waar patiënten tussen 12 en 23 jaar tijdelijk opgenomen worden. Een ambulant team dat op locatie ondersteuning biedt bij een crisissituatie of een vastgelopen behandeling van een patiënt met ASS en bijkomende psychiatrische problematiek.

Het aanbod

Interessante stageplaats met goede begeleiding van een verpleegkundige, enthousiaste en gemotiveerde collega’s binnen dynamische omgeving met een prettige en open sfeer.

Meer informatie

Heb je interesse in deze leerzame stage? Laat dan je cv en motivatiebrief achter. Voor vragen kun je bellen met het Stage Instituut op 035 – 750 61 27 of mailen naar info@stageinstituut.nl.