MBO Facilitair Leidinggevende niveau 4

Vakgebied: Facilitair
Locatie:Amsterdam
Vacature ID:#175

MBO Facilitair Leidinggevende niveau 4

De functie

Wat ga je als stagiair facilitair leidinggevende tijdens je stage leren? Je biedt ondersteuning aan de Office Manager. Je bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie zowel telefonisch als aan de receptie. Verder onderhoud je het contact met interne en externe klanten en leveranciers. Ook bereid je een werkoverleg voor en neem je deel aan het werkoverleg. Tevens coördineer je de dagelijkse lunch voor het personeel en beheer je de voorraad van de levensmiddelen en kantoormiddelen.

Het profiel

– Je bent communicatief vaardig

– Je hebt een goede beheersing van het MS Office pakket

– Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

– Je bent representatief

– Je bent nauwkeurig

– Je bent klantgericht

De organisatie

De organisatie is een internationale organisatie die gespecialiseerd is in digitale communicatie voor grote bedrijven zoals Adidas, Philips, Electrolux en Yamaha. Bij INDG Amsterdam zijn tussen de 30-40 mensen werkzaam.


Het aanbod

Interessante stageplek met veel zelfstandigheid bij een groeiende organisatie.

Meer informatie

Heb je interesse in deze leerzame stage? Laat dan je cv en motivatiebrief achter. Voor vragen kun je bellen met het Stage Instituut op 035 – 750 61 27 of mailen naar info@stageinstituut.nl.