Stageplaats, MBO Sport- en Bewegingscoördinator/Operationeel Sport-en Bewegingsmanager niveau 4

Vakgebied: Sport & Beweging
Locatie:Vught
Vacature ID:#27

Stageplaats, MBO Sport- en Bewegingscoördinator/Operationeel Sport-en Bewegingsmanager niveau 4

De functie

Wat ga je als stagiair Sport- en Bewegingscoördinator/Operationeel Sport- en Bewegingsmanager tijdens je stage leren? Je voornaamste taken zijn verzorgen, voorbereiden, uitvoeren en evalueren van trainingen en lessen op het gebied van sport en beweging. Jij stimuleert en adviseert de sporters over de mogelijkheden en je begeleidt minder ervaren collega’s en/of stagiaires. Daarnaast zet je (nieuwe) activiteiten op en zorgt dat deze goed worden uitgevoerd. Je helpt en denkt mee om nieuwe deelnemers te werven en je onderhoud contacten met bedrijven en organisaties die iets voor Fit Inn kunnen betekenen. Ook denk je mee over de plannen voor de lange termijn.

Het profiel

– Je bent communicatief vaardig

– Je bent enthousiast

– Je hebt affiniteit met sport

– Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit

– Je bent leergierig

De organisatie

De organisatie is een sportcentrum met veel faciliteiten. Leden kunnen hier onder meer terecht voor voedingsadvies. Ook worden er groepslessen gegeven en is er een ruime keuze uit personal trainers.

Het aanbod

Interessante stageplek met veel mogelijkheden bij een energieke organisatie.

Meer informatie

Heb je interesse in deze leerzame stage? Laat dan je cv en motivatiebrief achter. Voor vragen kun je bellen met het Stage Instituut op 035 – 750 61 27 of mailen naar info@stageinstituut.nl.