HBO Bachelor Communication & Multimedia Design

Vakgebied: Marketing & Communicatie
Locatie:Aalsmeer
Vacature ID:#184

HBO Bachelor Communication & Multimedia Design

De functie

Wat ga je als stagiair Communication & Multimedia Design tijdens je stage leren? Je gaat een nieuwe website ontwikkelen met WordPress als CMS. Verder zorg je ervoor dat de website; mooier, interessanter, interactiever en pakkender wordt. Tevens zorg je ervoor dat de website uitstraalt wie de organisatie is en wat zij voor diensten aanbieden. Daarnaast zorg je ervoor dat de website makkelijk te onderhouden is en lever je een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de initiatieven van de organisatie.

Het profiel

– Je bent leergierig

– Je bent ondernemend

– Je bent zelfstandig

– Je bent een doorzetter

– Je bent creatief

– Je hebt gevoel voor vormgeving

De organisatie

De organisatie is een onderneming die zich voornamelijk bezig houdt met assessments, coaching en training. Een kleine club met passie voor dienstverlening op gebied van Human Development.

Het aanbod

Interessante stageplek waar je de mogelijkheid krijgt jouw ideeën en opgeleverde producten echt in de praktijk brengen bij een jonge en informele organisatie.

Meer informatie

Heb je interesse in deze leerzame stage? Laat dan je cv en motivatiebrief achter. Voor vragen kun je bellen met het Stage Instituut op 035 – 750 61 27 of mailen naar info@stageinstituut.nl.