HBO Bachelor Bouwkunde

Vakgebied: Techniek
Locatie:Landelijk
Vacature ID:#1303

HBO Bachelor Bouwkunde

De functie

Wat ga je doen tijdens je stage Bouwkunde? Als stagiair ben je de schakel tussen de klanten, die hun verzoeken melden via het systeem en de onderhoudspartners die het onderhoud uitvoeren. Je hebt een brede functie waarin klantcontact, beheer, onderhoud en analyse en beleid tot je verantwoordelijkheden horen. Je maakt projectinformatie gereed voor verwerking in Bestek, je organiseert de contractvorming rond projecten, je bereid de realisatie van projecten voor, je handhaaft, bewaakt en stuurt het uitvoeringsplan aan. Daarnaast evalueer en koppel je projectgegevens terug en beheer je gebouwen.

Het profiel

Je hebt kennis van onderhoudswerkzaamheden, zoals bouwkundige, elektrotechnische en installatiewerkzaamheden

Je bent klantgericht en overtuigend

Je bent assertief en daadkrachtig

Je hebt ervaring met MS Office

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

De organisatie

De organisatie biedt maatwerkoplossingen aan op het vakgebied van vastgoedonderhoud en –beheer.

Het aanbod

Uitdagende en leerzame werkplek met goede begeleiding en een prettige werksfeer om zo alles uit jezelf te halen. Je werkt in een commerciële, dynamische omgeving, bij een ondernemend bedrijf, dat sterk groeit. Als je het leuk vindt om spin in het web te zijn, en te schakelen tussen opdrachtgever (vooral corporaties), huurder en aannemer, zit je hier op je plek.

Meer informatie

Heb je interesse in deze leerzame stage? Laat dan je cv en motivatiebrief achter. Voor vragen kun je bellen met het Stage Instituut op 035 – 750 61 27 of mailen naar info@stageinstituut.nl.

Meer informatie
Marjolein Versteeg info@stageinstituut.nl