Testimonial: Paul Bisram

Paul Bisram is bezig met de afronding van de opleiding Beveiliger, niveau 2 van Scheidegger Opleidingen. Gedurende deze opleiding heeft hij stage gelopen bij de Stichting Haags Historisch Museum op de locatie De Gevangenpoort in Den Haag. Hij vertelt daarover: “Mijn stageperiode vond ik zeer leerzaam. Ik vond het een ontzettend prettige ervaring. Ik had daar leuke collega’s en werd goed begeleid door verschillende mensen uit het managementteam.”

Een leuke match voor mij

Het zoeken van een geschikte stageplaats ging Paul echter niet zo gemakkelijk af. Paul vervolgt: “Na een tijdje tevergeefs zelf gezocht te hebben naar een geschikt stagebedrijf, ben ik door een van de medewerkers van Scheidegger Opleidingen geattendeerd op het Stage Instituut. Vol goede moed heb ik mij aangemeld en werd na twee weken al opgebeld. Zij hadden een leuke match voor mij. Na één sollicitatiegesprek waren wij eruit en ik werd ook nog speciaal gebeld door het Stage Instituut om mij succes te wensen.”

Carrièreswitch bevalt mij goed

De opleiding en de stage zijn Paul zo goed bevallen dat hij zelfs door wil gaan met studeren. “Deze switch van carrière bevalt mij tot nu toe goed. Na het behalen van het MBO-diploma Beveiliger, niveau 2 en het Branchediploma SVPB wil ik graag de opleiding Coördinator Beveiliger, niveau 3 volgen. Stichting Haags Historisch Museum heeft al aangegeven dat ik welkom ben om ook de stage die bij die opleiding hoort daar te volgen. Geweldig nieuws!”

Contact met Stage Instituut

“Van inschrijving tot plaatsing ben ik door het Stage Instituut heel goed begeleid,” aldus Paul. “Mocht ik in de toekomst weer op zoek zijn naar een stageplaats, dan ga ik als eerste contact opnemen met het Stage Instituut. Voor mijn gevoel hebben zij absoluut moeite gedaan om mij zo snel mogelijk aan een geschikte stageplaats te helpen. Ik ga ook mensen in mijn omgeving, waarvan ik weet dat ze op zoek zijn naar een stagebedrijf, aanbevelen om contact op te nemen met het Stage Instituut.”