Testimonial: Kelly Huner

Kelly Huner volgt de opleiding HBO Toegepaste Psychologie bij NTI. Voor deze opleiding loopt zij nu stage bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). “Een ontzettend leuke en leerzame stage”, vertelt ze.

In een stroomversnelling

Het was nog niet zo eenvoudig om een goede stageplaats te vinden. “Ik was al enige tijd op zoek naar een leuke stage, maar werd vaak afgewezen omdat men het afstandsonderwijs niet als volledige HBO zag”, legt ze uit. “Dit vond ik uiteraard best teleurstellend, maar gelukkig kwam daar verandering in. Naar aanleiding van een nieuwsbrief vanuit mijn opleiding, kwam ik in oktober 2016 in contact met Marjolein Versteeg van het Stage Instituut. Ik benaderde Marjolein vanwege een functie bij Dienst Justitiële Inrichtingen en toen is alles in een stroomversnelling gegaan.”

Ik voelde me enorm gewaardeerd

“Ik stuurde Marjolein mijn CV en motivatie toe en zij bracht mij direct onder de aandacht bij de organisatie en diens ketenpartners”, gaat Kelly enthousiast verder. “Ik heb enkele gesprekken gevoerd en kreeg elke keer te horen dat zij zo in de weer was met mijn gegevens en echt haar best deed om mij de juiste stageplek te kunnen bieden. Dit was ontzettend leuk om te horen en ik voelde mij enorm gewaardeerd. Vooral omdat ik haar, op een aantal telefoongesprekken na, nog nooit persoonlijk had ontmoet.”

Toekomst verder opbouwen

“Het enthousiasme waarmee ze haar functie uitvoert, leidde ertoe dat ik al snel kon beginnen en nu een ontzettend leuke en leerzame stage heb bij DJI, waar ik hopelijk ook mijn toekomst verder kan opbouwen”, aldus Kelly. “Bij deze nogmaals mijn dank! Ik kan het iedereen die een stage zoekt aanraden om je bij het Stage Instituut te melden, want er wordt keihard voor je gewerkt om de juiste plek te vinden. Voor mij heeft het in ieder geval heel goed uitgepakt!”