HBO Bachelor Pedagogiek.

Vakgebied: Zorg
Locatie:Voorhout
Vacature ID:#462

HBO Bachelor Pedagogiek.

De functie

Wat ga je als stagiair pedagogiek tijdens je stage leren? Je ondersteunt bij de intake door het systeem rondom de jongere in kaart te brengen en onderneem je actie bij eventuele hiaten in bovenstaand systeem op aangeven van medewerkers. Verder doe je de verslaglegging intakeprocedure, evaluatie- en eindgesprekken en verwerking hiervan in het ontwikkelperspectiefplan. Ook het uitvoeren van individuele doelen op onderwijskundig en gedragsmatig gebied met de leerling behoort tot je werkzaamheden. Tevens voer je samen met docenten groepsactiviteiten uit en ontwikkel je trainingen. Verder voer je overleg met docenten en orthopedagoge en zorg je voor verantwoording aan teamleider en school van herkomst.

Het profiel

– Je hebt affiniteit met leerlingen die een speciale pedagogische aanpak nodig hebben

– Je hebt een goed inlevingsvermogen

– Je toont initiatief

– Je hebt een flexibele houding

– Je kan snel schakelen

– Je kan goed samenwerken

De organisatie

De organisatie is een vakgerichte VMBO school, die met het hoofd en de handen werkt. Zij bieden de volgnede niveaus; basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg en technomavo.

Het aanbod

Interessante stageplek, veel zelfstandigheid, leuke informele sfeer in een enthousiast team.

Meer informatie

Heb je interesse in deze leerzame stage? Laat dan je cv en motivatiebrief achter. Voor vragen kun je bellen met het Stage Instituut op 035 – 750 61 27 of mailen naar info@stageinstituut.nl.